Nieuws

Op deze pagina staat het laatste nieuws over mijn het kanaal en deze website. Als je meer geïntresseerd bent in persoonlijke verhalen van mij, bekijk dan het blog eens.

Grondige opknapbeurt

ZegmaarBas.nl heeft een grondige opknapbeurt gekregen. Zo heeft de site nu netjes een footer en zit de content op de pagina's netjes in het midden, zodat je ogen niet je hele scherm over hoeven te vliegen om de teksten te lezen. Bovendien is er nu een statuspagina waar je precies op kan zien wanneer mijn webhoster heeft opgef***t de site offline is geweest. Ook hebben enkele pagina's inhoudelijk een update gekregen.


Kleine site update

Zegmaarbas.nl heeft een kleine update gehad. Zo staan er in het rommelhok nu 2 tabellen met content. Ook is er wat achterstalig onderhoud gepleegd, ook aan de back-end kant van de site.


Zegmaar Bas op vakantie

De komende week (van tot ) ben ik op vakantie naar Lanzarote. Lanzarote is een van de Canarische Eilanden en dus onderdeel van Spanje. Deze eilanden liggen voor de zuid-westelijke kust van Marokko. Vandaar dat er gedurende deze week geen video's zullen verschijnen. Maar niet getreurd, want als ik terug ben zal er snel een video verschijnen waarin ik probeer om doeplunten te scoren met een auto!

Ondertussen is de video op YouTube te bekijken.


Nieuwe website!

Op is zegmaarbas.nl online gegaan! Zegmaar Bas heeft nu ook een officiële site! De site is nog niet helemaal (lees: helemaal niet) af, maar ik ben er druk mee bezig om meer pagina's toe te voegen en de opmaak te verbeteren. Hieronder staan enkele ideeën die heb met zegmaarbas.nl

Nieuws pagina voor Zegmaar Bas
Een nieuwspagina waar je veel informatie kan vinden over Zegmaar Bas. Zo kun je lezen waar ik nu mee bezig ben, maar ook zijn hier links naar verborgen video's te vinden.
Blog met persoonlijke dingen/zaken
Dit blog zal vooral een collectie van stukjes zijn die over van alles en nog wat gaan
Aan fotografie gerelateerde pagina
Een pagina waar ik wat vertel over fotografie en af en toe leuke foto's zal plaatsen
Informatie over mij / mijn CV
Het zou goed kunnen dat ik voor deze informatie een apart (sub)domein aanmaak, aangezien mijn CV niet echt thuishoort op deze website.
Informatiepagina over deze website.
Op deze pagina zal ik vertellen welke programma's ik gebruik en welke dingen ik leer van het onderhouden van deze site.