Over Zegmaar Bas

Zegmaar Bas is mijn YouTube- en Twitch-kanaal. De video's, deze website en andere content worden gemaakt en beheerd door mij, Bas Cornelissen. De meeste content op mijn kanaal is gerelateerd aan het spelen van games, maar daarnaast zijn er montages van foto's, korte sketches en willekeurige fragmenten. Af en toe maak ik ook een video voor mijn studie (en vroeger voor school) en sommige daarvan publiceer ik. Veel van mijn video's zijn al een aantal jaar oud, maar ik ben inmiddels doorgegroeid. De inhoud van die wat oudere video's representeert dus niet hoe ik nu ben ;)

YouTube

Ik gebruik het YouTube-kanaal vooral als een uitlaat. Ik experimenteer graag met video en ik vind het ook gewoon leuk om video's te maken. De resultaten van die interesse plaats ik dan dus online. Ook upload ik er weleens interessante gamemomenten.

Twitch

Soms speel ik een spelletje en stream ik dat op Twitch. Ook zijn er op mijn Twitch-kanaal highlights terug te vinden van eerdere streams.

Bastube

Toen ik met dit kanaal begon gebeurde dat onder de naam Bastube. Inmiddels heet mijn kanaal al een aantal jaren Zegmaar Bas, maar voor vragen aan/over Zegmaar Bas, gebruik ik nog steeds hetzelfde mailadres: .